بازار فروش چراغ خیابانی ارزان
بازار فروش چراغ خیابانی ارزان در تمام موقعیت ها و شرایط اقتصادی کشور از رونق خوبی برخوردار می باشد چون خرید و صادرات این محصول به طور فزاینده ای افزایش یافته است.
چراغ های خیابانی در محلوله های باز مانند خیابان ها، پارک ها و باغ ها استفاده می شوند و باعث روشن شدن مکان مورد نظر می شوند و در انواع مختلفی تولید و تجارت می گردند.
معرفی انواع چراغ خیابانی
انواع چراغ خیابانی شامل گزینه های زیر می شوند:
- چراغ خیابانی با لامپ های ال ای دی
- چراغ خیابانی یک طرفه
- چراغ خیابانی دو طرفه
- چراغ خیابانی چشم انداز
چراغ های خیابانی علاوه بر این که باعث روشنایی می شوند بلکه نوعی مبلمان شهری محسوب می گردند و با توجه به کاربرد شان دارای جنس، ارتفاع و میزان نور متفاوتی هستند به عنوان نمونه چراغی که در خیابان های شهری استفاده می شود با چراغی که در جاده های بین شهری استفاده می گردد متفاوت است.
این محصولات که جزو صنایع روشنایی محسوب می شوند و با تکنولوژی روز دنیا تولید شده اند به همین دلیل مزیت های فوق العاده ای دارند که می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
- در مصرف انرژی صرفه جویی می شوند.
- باعث کاهش هزینه های نگهداری و تعمیر می گردند.
- عمر بالای دارند به عنوان نمونه 50000 ساعت عمر لامپ های ال ای دی خیابانی می باشد.
- نور دهی بی نظیری دارند.
- بدنه آن ها از آلومینیوم ساخته شده اند به همین دلیل ضد زنگ هستند.
- از کیفیت و استحکام مقاومت بالای برخوردار می باشند.
قیمت خرید چراغ خیابانی ارزان
قیمت خرید چراغ خیابانی ارزان بسته به نوع چراغ، طرح و مدل، اندازه، میزان نوردهی، جنس بدنه و نوع برند آن متفاوت می باشد البته شرایط تورم و تغییرات نرخ ارز هم روی نرخ تاثیر گذار می باشند.
در هنگام خرید چراغ خیابانی علاوه بر قیمت باید به نکات زیر هم توجه بفرمایید:
- حتما چراغ های را خریداری کنید که بدنه آن ها دارای جنس آلومینیوم دایکاست باشند تا در مقابل برف و باران دچار زنگ زدگی نشوند.
- مدل های را خرید کنید که دارای لامپ ال ای دی باشند و باعث صرفه جویی در هزینه های برق شوند.
- با توجه به بزرگی و کوچکی خیابان، باغ، ویلا و جاده مورد نظر اندازه چراغ را انتخاب نمایید تا به خوبی مکان مورد نظر را روشن کند.
- به جنس متعلقات چراغ توجه بفرمایید به عنوان ترانس های چراغ های خیابانی در دو جنس مس و آلومینیوم تولید می شوند و لامپ های آن ها به سه دسته لامپ هلیوم، بخار جیوه و سدیم تقسیم بندی می شوند و یکی دیگر از متعلقات آن استارت است که دارای بدنه پلاستیکی و فلزی می باشد.